Galerie pictură pe perete

Această galerie prezintă poze cu diverse proiecte de pictură de interior pe care le poți viziona alături de o descriere detaliată a subiectului din spatele fiecărui proiect.

1.) Dă scroll în jos sau miscă bara din dreapta pentru a vedea toată galeria. (creații noi sunt adăugate regulat).

2.) Fă click pe fiecare imagine pentru a o mări, astfel încât să vezi toate detaliile picturii.

3).Dacă îți place galeria, dă share sau like prin facebook sau celelalte rețele sociale afișate mai jos.

Proiect Cameră Copil - Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Angry Birds

1412539_633223060053051_1303745271_oŞtiai că lui Walt Disney îi era frică de şoareci şi cu toate acestea probabil personajul cel mai cunoscut pe care l-a desenat a fost Mikey Mouse iar lansarea primului film de animaţie cu acesta a fost în anul 1928 ?

Ştiai că numele lui Winnie the Pooh este inspirat de povestea unui ursuleţ orfan care a fost slavat de un locotenent în timpul Primului Război Mondial şi care ulterior a ajuns şi mascota brigadei de armată pe care acesta o conducea sub numele de "Winniepeg" ?

Probabil că ştii deja că Angry Bird este unul dintre cele mai vândute şi jucate jocuri din lume cu peste 12 milioane de descărcări doar în 2010, ce s-ar putea să nu şti însă este că atunci când îl joci din cauza eliberării de dopamină de către creier în corp, provoacă dependeţă ? Studiul care arată acest lucru este explicat de psihologul Michael Chorost în revista Psyhology Today.

Care este legătura totuşi între aceste 3 personaje?

În afara faptului că sunt personajele foarte îndrăgite atât de copii cât şi de adulţi ele pot fi subiectul unei picturi pe pereţi din camera copilului tău. Atât în varianta separată dar şi în varianta în care sunt puse împreună.

Aceasta pictură este realizată în tehnica culorilor acrilice pe perete iar desenul personajelor este făcut în grafit. Ca şi durată de timp pictura a fost realizată într-un interval de o săptămână cu program de 8 ore/zi . Detaliile sunt executate cu cea mai atentă de acurateţe concomitent cu păstrarea fidelă a proporţiilor originale din desenele animate.

Timpul de lucru poate fi scurtat însă depinde de cateva variabile pe care le putem discuta live într-o sedinţă de consultanţă gratuită.

shadow-ornament

Proiect Sediu Business


Reproducerea pe care o vezi este executata in aproximat 10 ore in tehnica picturii in culori acrilice pe formatul usii de lemn. Dimensiunea: 70x180 cm

Ştiai că logo-ul firmei pictat sau printat pe unul dintre pereţii de la intrarea în sediu creşte în subconştientul clientului credibilitatea acesteia ?

Logo-ul pe care îl vezi este realizat pentru o firmă de suplimente şi vitamine naturale în tehnica culorilor acrilice şi a fost pictat în aproximativ 4 ore la cerinţa managerului general.

shadow-ornament

Bun, gata cu vorba, hai să ne apucăm de treabă!

Poţi să mă contactezi astfel:

La numărul de telefon afişat - 0726 049 444 de Luni până Vineri între orele 9:00-17:00

La adresa de email: [email protected] cu subiectul 'consultanţă pictură uşi'