De ce e important să apelezi la o sedinţă de consultanţă din partea unui expert in domeniu?

Cum se desfașoară o sedinţă de consultanţă?

O sedinţă de consultanţă implică în medie 45 de minute în care împreuna găsim varianta (sau variantele) optime pentru proiectul tău de pictură.

1.) În primele 10 minute vom vorbi despre ideea din spatele proiectului tău... adică vom afla urmatoarele:

- Dacă doreşti o pictură care este o reproducere a unei (sau mai multor) opere... sau ai propriile idei - În ce cameră doreşti să ai peretele sau uşa pictată.

- Dimensiunile concrete ale peretului sau uşii şi finisajul lor (ca să vedem care sunt metodele de prelucrare ideală)

2.) În următoarele 5 minute identificăm beneficiarul final al proiectului în cazul în care nu eşti tu... şi care sunt condiţiile ca acesta să fie mulţumit de pictură.  Crede-mă, nu vrei ca investiţia pe care o faci să fie într-un proiect care nu va avea impactul artistic dorit. Şi de asemenea, crede-mă că nu e chiar evident ce soluţie ar fi ideală când pictura este realizată pentru altă persoană decât tine.

3.) Urmează la propriu să vizualizăm împreună spaţiul/ camera unde vrei ca uşa pictată să fie realizată şi afli care este locul ideal pentru aceasta.

Pentru o pictură nu contează mereu doar calitatea operei, cât de mult contează de fapt şi încadrarea acesteia în ambient. Le discutăm pe ambele cu lux de detalii în sedinţa de consultanţă.  De asemenea tot aici putem realiza împreună şi bugetul de care ai nevoie pentru proiectul tău.

4.) Începem procesul de documentare cu imagini pentru subiectul ales.  În cazul în care nu ai făcut asta înainte, îi vom acorda aproximativ 10 minute în care vom căuta cât mai multe imagini despre subiectul tău iar apoi vom tria aproximativ 10, astfel încât să avem o idee mai largă despre ceea ce îţi place.  Ulterior vom ajunge la cele mai reprezentative (în numar de 3 în cazul cel mai probabil)

5.) Schiţa de concept:  Acum că am ajuns la câteva idei clare, îti voi realiza o schiţă ce pune cap la cap toate ideile pe care le-am găsit împreună... şi de asemenea voi face o vizualizare pe calculator a felului în care va arăta pictura în spaţiul ales.

shadow-ornament

Bun, gata cu vorba, hai să ne apucăm de treabă!

Poţi să mă contactezi astfel:

La numărul de telefon afişat - 0726 049 444 de Luni până Vineri între orele 9:00-17:00

La adresa de email: [email protected] cu subiectul 'consultanţă pictură uşi'